על אוכל לא מתפשרים! כך תבחרו נכון אוכל איכותי, טעים, טרי ומזין

לא מעט אנשים כיום בוחרים להזמין אוכל איכותי לארוחת הבוקר, הצהריים או הערב שלהם. עד לפני מספר שנים האפשרויות השכיחות ביותר היו פיצות או לאפות אך בשל הביקוש הגדול, כיום יש מבחר עשיר של אפשרויות בחירה. היתרונות הגדולים בגינם הביקוש להזמנות מזון רק הולך וגדל בהתמדה הם: נוחות – רבים מהמזמינים חוסכים דקות ארוכות מידי בוקר לטובת הכנת אוכל למשך כל יום העבודה. איכות – כיום יש מגוון עשיר של אפשרויות בחירה הכוללות מנות בריאות, דיאטטיות, מזינות וטריות. טעם ללא פשרות – בחירה נכונה של משלוח אוכל איכותי ממקום טוב המקפיד על איכות חומרי הגלם ומציע מבחר מנות לבחירה, תבטיח לכם שתיהנו ממנה טעימה ומזינה גם יחד. אז אם גם אתם רוצים להתפנק עם אוכל איכותי לארוחת הצהריים שלכם, אספנו עבורכם את כל הנקודות החשובות והטיפים שאתם חייבים להכיר. שניצל קומפני מציעה עבור לקוחותיה שלל מנות לבחירה תוך הקפדה על היגיינה וחומרי גלם איכותיים, טריים ומזינים. רגע לפני שאתם מתקשרים להזמין את המנה המועדפת עליכם, חשוב שתכירו שני טיפים חשובים שיבטיחו לכם מנה חמה הכוללת את כלל התוספות שאתם אוהבים.

שני טיפים חשובים שיבטיחו לכם מנה חמה וטעימה - היערכו מראש לשעת ההזמנה והכינו רשימה הכוללת את כל התוספות!

ראשית, מומלץ להיערך להזמנת אוכל איכותי מראש. במידה ולא תערכו מראש, כנראה שתתקשרו להזמין את המנה שלכם רק אחרי שתתחילו להרגיש תחושת רעב. הזמנה מאוחרת תגרום לכם להמתין רעבים דקות ארוכות עד שהאוכל יגיע אליכם. מנגד, הזמנה מוקדמת מידי אף היא אינה מיטבית ועלולה לגרום לכך שתתחילו לאכול זמן ממושך לאחר הכנתו של אוכל איכותי בו בחרתם. כל שאתם צריכים לעשות בכדי להימנע מכך זה לתזמן את מועד ההזמנה מראש לשעת ארוחת הצהריים הקבועה. שנית, מומלץ בחום לערוך רשימה מסודרת הכוללת את כל התוספות שתרצו להוסיף למנת אוכל איכותי שתבחרו. אנשים רבים שלא עורכים רשימה מסודרת בטענה כי הם זוכרים היטב את כל התוספות המועדפות עליהם, שוכחים דבר או שניים באופן קבוע. לכן, אל לכם להתעצל, ערכו רשימה מסודרת לפני מועד ההזמנה. הקפדה על שני הטיפים הללו יבטיחו לכם אוכל איכותי, חם וטרי בתזמון הנכון אשר כולל את כל התוספות המועדפות עליכם ללא יוצא מן הכלל. שניצל קומפני מבטיחה עבור לקוחותיה שלל מנות אוכל איכותי לבחירה כך שכל שנותר לכם לעשות זה לבחור. מנת הדגל היא שניצל הכי טעים שנעשה מחומרי גלם ללא פשרות ובהתאם לכלל שלבי ההכנה המסורתיים שמבטיחים שניצל פריך ועסיסי במיוחד. הליך הכנת שניצל הכי טעים כולל מספר שלבים עליהם שניצל קומפני מקפידים בהקפדה יתירה, אספנו עבורכם העיקריים שבהם.

הכירו את כל השלבים להכנת אחת המנות האהובות בישראל - כך מכינים שניצל מנצח!

השלב הראשון הוא בחירת חומרי גלם איכותיים ומדוייקים ליצירת שניצל הכי טעים, פריך ועסיסי גם יחד. שלושת האפשרויות הן חזה הודו, חזה עגל או המוכר מכולם, חזה עוף. הגרסה המקורית של השניצל כנראה הוכנה מחזה עגל אך בשל מחירו היקרה בישראל, חזה העוף תפס את מקומו בתור החזה האידיאלי להכנת השניצל המושלם. חזה הודו אף הוא לא רע אך ישלו נטייה להתייבש במהירות, ולכן רוב ככל השניצלים שאנו אוכלים עשויים דווקא מחזה עוף. לאחר בחירת חומר הגלם המדוייק ליצירת אוכל איכותי, שניצל הכי טעים השומר על פריכותו ללא נטייה להתייבש, עוברים שלב הבא, קביעת עובי השניצל. באשר לבחירת עובי השניצל הדעות חלוקות. ישנם רבים המעדיפים שניצל עבה ועסיסי כך שמרגישים היטב את חזה העוף ולעומתם, רבים אחרים המעדיפים שניצל דקיק ופריך במיוחד. דפיקות על חזה העוף יאפשרו לכם לשלוט בעובי שלו ולבחור את הנתח המושלם לטעמכם. מיד לאחר תום לב הדפיקה, הצעד הבא בדרך להכנת אוכל איכותי, שניצל מדוגם ללא פשרות הוא קימוח נתחי העוף. לא מעט אנשים לא מוצאים תועלת בשלב זה ופשוט בוחרים לדלג עליו, ולכן חשוב להדגיש את מטרתו. קימוח השניצל נועד בכדי לייבש את חלקי העוף ולאפשר לביצה הטרופה שמגיעה מיד לאחר מכן להידבק באופן שווה ומיטבי לכל חלקי השניצל. שניצל קומפני מקפידה לקמח כל שניצל טרם הכנסתו לטבילה בביצה הטרופה ובכך מבטיחה ללקוחותיה אוכל איכותי, שניצל הכי טעים ללא פשרות.

ישנן לא מעט מחלוקות באשר לשלבי הכנת שניצל מנצח - הכירו את כל השיטות

השלב הבא הוא כמובן שלב טבילת נתחי העוף בביצה הטרופה. לשלב זה ישנם שני דגשים חשובים, הראשון הוא טריפה מלאה של החלבון בחלמון כך שהתערובת כולה תהיה אחידה והשני הוא הוספת תבלינים לביצה הטרופה. רבים בוחרים להוסיף את התבלינים לפירורי הלחם אך ישנם תבלינים שממהרים להישרף, ולכן מומלץ להוסיפם דווקא לביצה הטרופה. טבלו היטב את כל חלקי נתחי העוף מכל צדדיהם באופן שווה והבטיחו אוכל איכותי העטוף בציפוי אחיד בכל צדדיו. כעת, אתם נדרשים להתמודד עם מחלוקת נוספת ועתיקת יומין באשר ליצירת השניצל האולטימטיבי. ישנם רבים הבוחרים לצפות את השניצל בפירורי לחם דקים, ולעומתם רבים אחרים הבוחרים בפנקו או פירורי לחם עבים במיוחד. פירורי הלחם הגסים יותר יהפכו את השניצל לפריך במיוחד. בתום כלל השלבים הללו כל שנותר הוא שלב הטיגון. חשוב להקפיד שהשמן יהיה רותח לפני הכנסת השניצלים למחבת וכמובן לוודא שהם לא נשרפים. משלוח אוכל מבית שניצל קומפני מבטיח לכל לקוחותיו מגוון מנות של אוכל איכותי לבחירה. מנת הדגל היא שניצל הכי טעים אשר נעשה בקפידה ובהתאם לכלל הטיפים והשלבים שהובאו מעלה.

שתפו את המשפחה והחברים

Share on email
שיתוף
Share on whatsapp
שיתוף
Share on facebook
שיתוף
דילוג לתוכן