כל מה שצריך לדעת על מסעדות משלוחים

שעות הערביים נכנסות מהחלון, הבטן מתחילה לקרקר, אתם פותחים את המקרר ולא רואים ששום דבר שאפשר להוציא בשליפה ולערוך איתו שולחן אשר יעמוד בסטנדרטים ובציפיות הגדולות של הקיבה שלכם. עוד קירקור בטן, ואז אתם מציצים בארון, אולי משם תגיעה הישועה שתגאל אתכם מהרעב – גם שם לא. כל שנותר לכם לעשות הוא להוציא את הבשר מהמקפיא, לזרז את הפשרתו והתחיל לבשל או שיש עוד אפשרות, שאולי תעלה לכם כמה שקלים, אך תחסוך לכם הרבה זמן, הרבה כאב ראש (מה להכין וכמה) ובעיקר הרבה קירקורי בטן. בקיצור, בואו נודה בזה אחת ולתמיד אין כמו מסעדות משלוחים ששולחות את האוכל חם וטרי עד דלת הבית שלנו עם שליח. שניצל קומפני תשמח להביא את השניצל הטעים ביותר עד לסף ביתכם בתוך זמן קצר.

 מסעדות משלוחים תמיד היו נחלתם של העצלנים בינינו, אך בשנים האחרונות הן הפכו להיות נחלת הכלל – החיים האינטנסיביים – עבודה, ילדים, בית וחוזר חלילה – לא משאירים לנו הרבה זמן לבישולים וערבובים במטבח ולעתים כל מה שמתחשק לנו הוא מנה אחת חמה ומוכנה שתגאל את הבטן שלנו מייסורה המקרקרים.

מסעדות משלוחים – גם לאירועים מיוחדים

לא תמיד אנחנו מעוניינים להזמין אוכל רק בגלל הרעב שלנו, כל הורה יודע שבעת אירוח של כל חבריו של ילדו, מתעורר הרעב במהלך הזמן. אם יש לכם אופציה לחסוך לעצמכם את הלכלוך במטבח, הרעש וההמולה של ילדים רעבים ואת זמן הבישול, עשו לעצמכם טובה דולה והזמינו אוכל. מסעדות משלוחים יפתרו לכם את כל הבעיות באחת. ללא ספק, שניצל הוא המאכל האהוב ביותר בעולם, לצורך העניין, אם היו עורכים תחרות של המזון האולטימטיבי, שניצל היה מנצח בענק. בעידן החדש של מסעדות משלוחים ניתן להזמין גם שניצל טעים והוא יגיע פריך וקריספי בדיוק כמו שאתם אוהבים אותו גם כאשר הוא ארוז. חברת שניצל קומפני תשמח לספר לכם איך הם עושים זאת – איך הם מעבירים את שניצל טעים כל כך ממקום למקום ולא גורעים אפילו טיפה מהטעם המשובח.

שניצל טעים גם במשלוח

בואו נהיה כנים רגע, אין דבר כזה שניצל לא טעים! שניצל הוא המזון שדי קל לעשות אותו טעים, אבל בין שניצל טעים לשניצל מדהים יש הבדל עצום. כולנו מכירים את השניצל ברגע שהוא יוצא מהתנור או מהמחבת, חם, קריספי ומתובל היטב, זה כמובן תמיד יהיה טעים. אבל, מה קורה כאשר מזמינים שניצל? הו אז צריך להיות באמת אמן של שניצל בשביל להצליח לשמר את הטעם המדהים גם כאשר מדובר במשלוח. מסעדות משלוחים מתמודדות עם כך כבר שנים, שניצל קומפני מצליחה בהחלט לעמוד בסטנדרטים הגבוהים של שניצל טעים גם במשלוח. כיום ישנם אמצעי אחסון מיוחדים לשניצלים ובכלל למאכלים אשר דורשים אכילה מיידית כמו צ'יפס, המבורגר, שניצל וכו' ואפשר ליהנות ממאכלים כאלה גם כאשר הם מגיעים ארוזים מטעם מסעדות משלוחים.

מה חשוב לדעת כאשר רוצים להכין שניצל ביתי?

הדבר הראשון שחשוב לדעת כאשר מכינים שניצל בבית הוא שהפעולה הזאת יוצרת המון בלגן ולכלוך במטבח ואם אין לכם ונטה גם תזכו לקבל מנה גדושה של ריח טיגון בכל הבית לעתים למספר ימים. אם תעברו את המשוכה הזו ותתמודדו עם כל זה ולא תברחו להזמנת שניצל על ידי מסעדות משלוחים, על אף שכיום מסעדות משלוחים מספקות שניצל טעים ממש כמו השניצל הביתי ואף יותר, כדאי שתדעו שלהכנת שניצלים ישנם מספר שלבים.

הדבר השני שעליכם לדעת הינו שלא כדאי לזרז את הפשרת השניצל. אם יש בידכם שניצל קפוא ואתם מאוד מאוד רעבים ורוצים לזרז את ההפשרה שלו, אל תעשו זאת – מוטב שבמקרה כזה תפנו לשירות של מסעדות משלוחים ולא תניחו את נתחי החזה הדקיקים במים שיוציאו להם את כל המיצים הטבעיים ויפגעו בטעמם ואיכותם.

דבר שלישי, בכדי להכין שניצל ממש ממש טעים, רצוי להשאיר ולהשרות את נתחי השניצל בבלילה שהכנתם זמן מסוים. מכיוון שמדובר בבלילת ביצה שעלולה להתקלקל במהרה, השאירו את הבלילה ואת הנתחים מושים בתוכה במצב של קירור. ההשריה הזאת תהפוך את השניצלים שלכם מנחמדים לטעימים מאוד – כאשר אתם מזמינים שניצל בשירות של מסעדות משלוחים תוכלו ליהנות מהטעם של שניצל שהושרה בבלילה בכל טעימה, לעומת זאת רוב השניצלים הביתיים לא זוכים ליחס כזה ונחשבים למזון מהיר שפותר את מצוקת הרעב בבית באופן מיידי.

המתכון המנצח לשניצל המושלם

שניצל זה בהחלט עניין של טעם, יש כאלו שאוהבים אותו דק וקריספי ויש כאלו שדווקא מעדיפים אותו עבה ועסיסי, יש כאלו שמעדיפים אותו מעט שרוף ויש כאלו שאם יראו שהוא שחום מידי יחפשו אחר שניצל אחר. כאשר אתם מכינים שניצל עליכם לדעת עבור מי אתם מכינים אותו ואים הוא אוהב אותו. היתרון בהזמנה של שניצל מתפריט של מסעדות משלוחים, הוא שתוכלו לבחור את סוג השניצל (דק או עבה), את הציפוי המועדף עליכם (עם שומשום, בלי שומשום, עם גלוטן, ללא גלוטן וכו') וכמובן שתוכלו לבחור את מידת העשייה. נאמר במאמר זה שרוב בני האדם מעדיפים את השניצל שלהם דק וקריספי אבל זה בהחלט לא כולם ותמיד יהיו כאלו שיבקשו בעת הזמנת שניצל מטעם מסעדות משלוחים לקבל שניצל עבה עסיסי ולא קריספי – כן כן יש גם כאלו.

דבר נוסף שישפיע על טעם השניצל שלכם, הוא כמובן הבלילה שתכינו לו, אל תפחדו לנסות דברים חדשים – יש כאלו ששמים בבלילה –פפריקה מתוקה או חריפה, חרדל, מיונז או טריאקי – אין כמעט דבר שלא הולך, אולם הטעם שייוצר יהיה שונה כמובן בכל בלילה. נסו לזכור מה אתם שמים בבלילה בכל פעם ואת הכמויות ביחד לכמות השניצלים ששרויים בה, בכדי לזכור עבור הפעם הבאה כיצד להגיע לאותו הטעם.

אם כן, נסכם ונאמר שאין כמו שניצל בעולם. ללא ספק הוא האוכל האהוב ביותר על הישראלים ועל הישראליות ונדיר למצוא במחוזותינו ילד שיאמר לא לשניצל. לארוחת ערב לארוחת הצהריים ויש כאלו שחוטאים עם שניצל גם בבוקר. דק או עבה, רך או פריך, כל אחד על פי טעמו. מסעדות משלוחים כיום מאפשרות הזמנת של שניצל טעים בכל מידת עשייה על ידי אריזתו במארז מיוחד ששומר על הטעם המדהים גם בעת העברה שלו מהמסעדה אל בית הלקוח, לכן, כיום אין ממה לחשוש מהזמנת שניצל טעים ומשובח גם במשלוח על ידי מסעדות משלוחים. חברת שניצל קומפני מרבה לעשות משלוחים מעין אלו ולשמר את הטעם המצויין של שניצל שיצא הרגע מהמחבת או התנור על ידי שיטות אריזה ומארזים ששומרים על הטריות. הזמנת שינצל במשלוח תחסוך לכם הרבה בלגן במטבח והרבה לכלוך וריח של טיגון בוילונות – אל תחששו מכך, זה בהחלט עובד מצוין והטעם – ללקק את האצבעות.

שתפו את המשפחה והחברים

Share on email
שיתוף
Share on whatsapp
שיתוף
Share on facebook
שיתוף
דילוג לתוכן