משלוחי שניצל - ארוחת צהריים עשירה, מפנקת וטעימה במיוחד

לא מעט אנשים בוחרים באפשרות של משלוחי שניצל בפרט ומבחר סוגי בשר שונים בכלל כארוחת צהריים/ערב מפנקת, עשירה וטעימה במיוחד. בשל הביקוש העולה, כיום יש לא מעט רשתות מזון מהיר אשר מציעות משלוח אוכל בשלל סוגים וסגנונות עד לבית הלקוח. אם גם אתם מעוניינים להתפנק בארוחת צהריים/ערב איכותית וטעימה במיוחד, חשוב שתכירו את אחת המנות המוזמנות ביותר, משלוחי שניצל בבגט, לאפה או פיתה לבחירה. מעבר לשניצלים, תוכלו ליהנות גם מפרגיות, קבבים, כבדים, לבבות ועוד שלל מנות בשר לבחירה עד לפתח דירתכם. שניצל קומפני מבטיחים את המנות העשירות, האיכותיות וכמובן הטעימות ביותר עבור קהל לקוחותיהם תוך הקפדה על מגוון דגשים חשובים ליצירת מנה מנצחת. אז רגע לפני שתבחרו משלוח אוכל עבורכם או עבור הקרובים שלכם לארוחת הצהריים/הערב, כדאי שתכירו כמה נקודות חשובות עליהן מקפידים שניצל קומפני בעת הליך יצירת השניצל המנצח.

אחת המנות המוזמנות ביותר - שניצלים בשלל טעמים לבחירה

כפי שציינו, אחת המנות המוזמנות ביותר כיום היא משלוחי שניצל בבגט או בלאפה לבחירת הלקוח. ישנם לא מעט סוגי שניצלים השונים זה מזה בעיקר בהליך הייצור שלהם, מה שבא לידי ביטוי בעוביים, פריכותם ועסיסיותם. רגע לפני שאתם בוחרים את את מנת השניצל המנצחת, כדאי שתכירו כמה דגשים חשובים אודות הליך בחירת חומרי הגלם והכנת משלוחי שניצלים מנצחים מבית שניצל קומפני. השלב הראשון הוא כמובן בחירת חומרי הגלם. מקובל לחשוב כי שניצלים עושים אך ורק מחזי עוף אך האמת היא שהשניצל המקורי החל את דרכו מחזה עגל. חזה עגל מתאים מאוד להכנת שניצלים בשל העובדה כי הוא אינו נוטה להתייבש מה שמבטיח שניצלים עסיסיים במיוחד. אז מדוע בכל זאת כולנו רגילים לשניצל העשוי מחזה עוף אתם שואלים? התשובה במילה היא עלויות. עלות חזה עגל גבוהה בעשרות אחוזים בהשוואה לעלות חזה עוף ולכן רוב ככל השניצלים כיום נעשים דווקא מחזה עוף. אך אם בנושאי עלויות עסקינן, חזה הודו יכול אף להוזיל עלויות בהשוואה לחזה עוף אך הסיבה בגינה לא מכינים משלוחי שניצל מחזה הודו היא נטייתו להתייבש. שניצלים העשויים חזה הודו מתייבשים במהירות ומאבדים חלק משמעותי מהטעם המוכר והאהוב שגרם לכולנו להתאהב בשניצלים.

בתחילת דרכו השניצל יוצר מחזה עגל, אז מדוע כולנו רגילים לשניצלים מחזה עוף?

לאחר בחירת חזה עוף טרי ואיכותי ליצירת שניצל מנצח, הגיע השלב הבא עליו המחלוקות קשות אף יותר משלב בחירת חומרי הגלם, שלב בחירת עובי השניצל. ישנם אנשים רבים אשר אוהבים שניצלים עבים ועסיסיים במיוחד כך שניתן יהוה להרגיש היטב את חזה העוף. לעומתם, ישנם רבים אחרים אשר מעדיפים את השניצלים שלהם דקים ופריכים במיוחד, מה שמצריך כמובן דפיקות רבות על חזה העוף עוד טרם תחילת שלבי ההכנה. חשוב להדגיש ולומר כי גם שניצלים עבים כוללים רמת פריכות מסויימת וגם שניצלים דקים כוללים רמת עסיסיות מסויימת. ההבדל הוא על מה אתם מעדיפים לשים את הדגש. אם פריכות השניצל חשובה לכם יותר מעסיסיותו, כנראה שתעדיפו משלוחי שניצל דקים ופריכים במיוחד. לעומת זאת, אם עסיסיותו של השניצל חשובה לכם יותר מפריכותו, כנראה שתעדיפו משלוחי שניצל עבים ועסיסיים במיוחד. כך או כך, חשוב לדעת כי מקומות רבים המציעים משלוח אוכל עד בית הלקוח יאפשרו לכם לבקש את עובי השניצל בהתאם לטעמכם האישי. שניצלים דקים יצריכו כמה דפיקות בלבד כך שלא מדובר בחומרי גלם שונים או בעבודה קשה וארוכה.

ללא עיגולי פינות - הקפידו גם על שלב הקימוח!

השלב הבא בהליך הכנת שניצל מנצח הוא קימוח השניצלים. ישנם מקומות רבים אשר בוחרים לדלג על שלב זה של קימוח השניצלים בטענה כי להליך זה אין כל השפעה על טעמו של השניצל. אכן כך, להליך הקימוח אין השפעה על טעמו של השניצל אך בעזרתו ניתן להבטיח כיסוי מלא של פירורי לחם רבים על כל חלקי השניצל. הליך הקימוח מאפשר לייבש מלא של חזה העוף, כך שהשלב הבא, שלב הטבילה בביצה טרופה יעשה על הצד הטוב ביותר. משלוחי שניצל איכותי וטעים במיוחד כוללים גם את שלב הקימוח אשר לכאורה מוסיף שלב נוסף להליך ההכנה ללא כל השפעה על טעם השניצל, אך בעזרת הליך זה השניצל כולו יהיה עטוף היטב בפירורי לחם. שניצל קומפני אינם מעגלים פינות ומקצרים הליכים במטרה להבטיח משלוחי שניצל איכותיים, מפנקים וטעימים במיוחד עבור לקוחותיהם. לאחר שלב הקימוח, השלב הבא הוא טבילת חזה העוף בביצה טרופה היטב ובו דגש חשוב שכדאי שתכירו. ראשית, חשוב לטרוף היטב את הביצה על מנת תוודא הדבקה מיטבית לחזה העוף. שנית, זה הזמן הטוב ביותר להוספת תבלינים בשלל טעמים לשניצלים שלכם. משלוחי שניצלים בטעמים מאפשרים ללקוחות רבים בחירה מגוונות בין שלל טעמים לבחירה, מה שהופך את מנת השניצל לטעימה ועשירה אף יותר.

הזמן לתבלן - הוסיפו את התבלינים לביצה הטרופה

אז מדוע מומלץ לשלב את התבלינים דווקא בביצה הטרופה אתם שואלים? חשש לשריפת תבלינים. ישנם לא מעט תבלינים אשר עלולים להישרף בשמן הרותח ולכן מומלץ לשלבם בשלב הביצה הטרופה ולא בשלב הבא, שלב עטיפת פירורי הלחם. הקדמת התבלינים לשלב הביצה הטרופה גורמת לכך שפירורי הלחם בשלב הבא, יגנו על הביצה והתבלינים וכך ימנעו את שריפתם. שריפת תבלינים עלולה לפגוע קשות בטעם השניצל ולהעניק לו טעם וריח של שרוף. לכן, משלוחי שניצל איכותיים מבית שניצל קומפני בפרט ומעוד מקומות רבים נוספים בכלל, מקפידים על כלל הדגשים החשובים הללו ליצירת שניצל מנצח. בין כלל התבלינים השכיחים ביותר שרבים בוחרים להוסיף לשניצל שלהם ניתן למנות את הפלפל החריף, צילי גרוס, שום, פפריקות, מלח ועוד. לאחר שלב טבילת השניצלים בביצה הטרופה הגיע הזמן לשלב טבילתם בפירורי הלחם. גם כאן ישנן מחלוקות רבות אודות זהותם של פירורי הלחם האיכותיים והמוצלחים ביותר. אנשים רבים בוחרים פירורי לחם דקים וגרוסים היטב במטרה להרגיש כמה שיותר חזה עוף, ולעומתם רבים אחרים בוחרים פירורי לחם עבים וגסים במיוחד במטרה להרגיש כמה שיותר פריכות. לכן, מומלץ לשאול את המקום ממנו תבחרו משלוחי שניצל באיזה סוג של פירורי לחם הם עושים שימוש במטרה לוודא כי תצליחו ליהנות משניצל ונצח ומותאם לטעמכם האישי. 

כל שנותר זה לחמם היטב את השמן וליהנות משניצל מנצח

השלב האחרון הוא כמובן שלב הטיגון. בשונה משלל הנקודות שהובאו מעלה, בשלב זה אין מחלוקות כלל והדגש המרכזי אליו חשוב להתייחס הוא רמת חימום השמן טרם תחילת הליך הטיגון. שמן חם מאפשר טיגון מיטבי עם ספיגת כמות שמן נמוכה. לעומת זאת, הנחת השניצלים בשמן שאינו מספיק רותח תגרום לשניצל לספוג כמויות גדולות של שמן מיותר, לא טעים וכמובן, לא בריא. משלוחי שניצל איכותיים וטעימים במיוחד כוללים הקפדה על כלל הנקודות שהובאו מעלה בהליך ההכנה מבית שניצל קומפני יאפשרו לכם ליהנות מארוחה מפנקת, עשירה וטעימה במיוחד.

שתפו את המשפחה והחברים

Share on email
שיתוף
Share on whatsapp
שיתוף
Share on facebook
שיתוף
דילוג לתוכן